Hyperkonvergering

Hyperkonvergerade system

Flexibelt och skalbart

Hyperkonvergerade lösningar är flexibla och enkla att hantera och du kan sköta om allt från ett och samma gränssnitt. Uppdatera hela miljön med ett knapptryck on-line.

Det talas mycket om molnet som lösningen på allt. Det påståendet stämmer naturligtvis inte. Bilden är mer nyanserad än så. Men molnet som koncept är oslagbart. Det är flexibelt och ger företag möjlighet att snabbt göra viktiga förändringar i sin IT-miljö. Det ger också bättre kontroll på kostnader eftersom de följer användningen.

Men allt fler inser att molnet trots allt kommer med en prislapp som inte sällan är i största laget, eller att det av andra skäl inte möter alla behov hos företaget. Allt fler inser helt enkelt att den egna datahallen ibland är det bästa alternativet. Om den bara fungerade lite mer som molnet.

 
Hyperkonvergering

7 värdefulla fördelar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Med denna typ av lösning kan administratörer enkelt och kostnadseffektivt och på kort tid driftsätta en virtualiserad infrastruktur.

IT-miljön kan snabbt anpassas efter verksamhetens behov. Kunderna kan också fritt välja hårdvara, vilket är uppskattat av många.

Den tekniska hanteringen blir minimal med en hög grad av automatisering i systemet.

När alla enheter styrs i ett och samma system minskar risken för säkerhetsbrister i kommunikation mellan hårdvara från olika leverantörer – som i ett traditionellt datacenter.

När IT-personal inte längre behöver hantera drift i samma utsträckning kan de bidra till utveckling av affären med IT.

70 % av IT-chefer planerar att investera i hyperkonvergerade system under de kommande 24 månaderna, rapporterar ESG.

3 snabba fakta

01

Lägre kostnader

40-60% minskning totalt i investerings och drifts-kostnader

02

Obegränsad skalbarhet

Förutsägbar skalbarhet av infrastrukturen utan begränsningar.

03

Snabb Time-to-Value

8x snabbare time-to-value i att köpa, installera och administrera.

Gignos

Kontakta oss för mer info